Hijs jouw kennis naar een hoger niveau

Wie is ELMEC?

ELMEC is opgericht in 1972 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de wereld van DEMAG hijs- en aandrijftechniek. Met meer dan 45 toegewijde medewerkers staan we dagelijks klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Onze goed uitgeruste werkplaats, gevulde magazijnen en moderne kantoren bevinden zich op een prachtige locatie in Belfeld. Bij ELMEC bieden we uitgebreide faciliteiten aan voor training en instructie.

ELMEC is “Betrouwbaar door kennis”. Dit komt door het mooie team aan specialisten die wij in dienst hebben. Bij ELMEC staat namelijk een uitstekende service voorop. Door maatwerk te leveren bieden wij onze klanten de mogelijkheid om kranen, takels en toebehoren te leveren die volledig aansluiten bij hun wensen. Daarnaast heeft ELMEC een serviceafdeling voor het certificeren en inspecteren van uw arbeidsmiddelen op het gebied van hijs- en aandrijftechniek en staan onze servicemonteurs dagelijks klaar om onze klanten te ondersteunen voor storingen, reparaties en revisies.

Wij leveren premium DEMAG-onderdelen uit ons magazijn met een voorraad van maar liefst 15000 onderdelen. Dagelijks staat onze verkoopafdeling voor onze klanten gereed om onze klanten doelgericht helpen met al hun benodigdheden. Zowel nationaal als internationaal weten onze klanten ons te vinden.
Mede dankzij onze grote voorraad onderdelen (nieuw en gebruikt) is ELMEC in staat snel zijn klanten te bedienen en zo stilstand als gevolg van een eventuele storing snel te verhelpen.

Medewerkers krijgen bij ELMEC een thuisgevoel

Onze medewerkers merken dat je bij ELMEC geen nummertje bent, maar ergens bij hoort. Wij zorgen voor een thuisgevoel. Er wordt bij ELMEC veel aandacht gegeven aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals teamuitjes, werkbezoeken en scholing. Zo wordt er zelfs iedere 3 jaar een leuke gezellige ELMEC reis georganiseerd. Teambuilding is een belangrijke factor bij ELMEC.

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Kom werken bij dé hijs- en aandrijftechniek specialist van Nederland! Geniet van een informele, vriendelijke en open werksfeer met leuke collega's die oog hebben voor techniek.

De drie speerpunten van ELMEC

  • Maatwerk kranen
  • Verkoop DEMAG producten
  • Service kranen en takels

Ruimte voor ontwikkeling

ELMEC biedt mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling aan zijn werknemers. Dit kan onder meer trainingen, workshops, cursussen en doorgroeimogelijkheden omvatten, waardoor werknemers hun vaardigheden kunnen verbeteren en hun carrière kunnen bevorderen. De deskundigheid van onze specialisten blijft door het regelmatig volgen van opleidingen op een hoog niveau. In onze Academy ruimte worden regelmatig trainingen en cursussen gegeven. Zo kun jij als nieuwe collega blijven groeien en jezelf ontwikkelen.

Werken aan uitdagende projecten

Binnen ELMEC werk je mee aan het verwezenlijken van de meest uitdagende projecten voor klanten zoals o.a.; SIF, Hydro Extrusion Drunen BV, VDL, voestalpine Automotive Components Bunschoten B.V., Toverland, Wikam, Thomas Regout, DAF. Bij ELMEC wordt kwaliteit en expertise gewaarborgd. En dat is terug te zien in de projecten die aan onze klanten uitgeleverd worden. Voor kranen, takels, of installaties bieden wij bij ELMEC op maat gemaakte oplossingen die de specifieke behoeften van onze klanten waarborgen.

Bekijk gauw onze vacatures en solliciteer nu!

ELMEC zoekt naar nieuwe collega's die zich graag willen ontwikkelen. Specialisten die warm worden van hijs- en aandrijftechniek. Teamspelers met een grote eigen verantwoordelijkheid.

Onze klanten

Wij hebben een zeer uitgebreid klantenportefeuille. ELMEC is trots om deze bedrijven onze klanten te mogen noemen, want zonder onze klanten is er geen ELMEC.

Hieronder een kleine greep uit ons uitgebreide klantenbestand.